दीपिका पादUcoणे फक के बारे में बताये?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

का पादुकोण के बारे में बताइए दीपिका पादुकोण एक चीनी भारतीय बॉलीवुड की एक अभिनेत्री हैं और वह काफी अच्छी टैलेंटेड अभिनेत्री हैं और उनकी शादी हुई है रणवीर सिंह से हुई है रणवीर सिंह उनके पति हैं और यह रणवीर सिंह की पत्नी है

ka padukone ke bare me bataiye deepika padukone ek chini bharatiya bollywood ki ek abhinetri hain aur vaah kaafi achi talented abhinetri hain aur unki shaadi hui hai ranveer Singh se hui hai ranveer Singh unke pati hain aur yah ranveer Singh ki patni hai

का पादुकोण के बारे में बताइए दीपिका पादुकोण एक चीनी भारतीय बॉलीवुड की एक अभिनेत्री हैं और

Romanized Version
Likes  43  Dislikes    views  1290
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!