गन्ने का जूस के फायदे और नुकसान बताये?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:29

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गन्ना जूस पीते हैं तो उसे ठंडक महसूस होती है दूसरी बात यह है अमिता को कम करता है पेट में जो गैस होती है उसे कम करता है यह सारी अदा में बदल देता है उसे सेक्स होता है शुगर के मरीजों के लिए थोड़ा घातक हो सकता है कि किसी शुगर का बढ़ने का चांस होता है

ganna juice peete hain toh use thandak mehsus hoti hai dusri baat yah hai Amita ko kam karta hai pet mein jo gas hoti hai use kam karta hai yah saree ada mein badal deta hai use sex hota hai sugar ke marizon ke liye thoda ghatak ho sakta hai ki kisi sugar ka badhne ka chance hota hai

गन्ना जूस पीते हैं तो उसे ठंडक महसूस होती है दूसरी बात यह है अमिता को कम करता है पेट में ज

Romanized Version
Likes  86  Dislikes    views  1221
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!