सोने की चिड़िया मतलब क्या होता है?...


play
user

BRAHMA PRAKASH MISHRA

TEACHER & COUNSELOR {@ 8787011075}

0:30

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका बुक ले पर स्वागत है आपका प्रश्न है सोने की चिड़िया मतलब क्या होता है तो आपके प्रश्न का जवाब है सोने की चिड़िया का मतलब होता है तीन मूल्य वस्तु या बहुत धनी होना अर्थात वह वस्तु जिसका कोई मूल्य ना हुआ था जिसके पास अथाह संपत्ति 58 हूं उसको सोने की चिड़िया कहा जाता है धन्यवाद

namaskar aapka book le par swaagat hai aapka prashna hai sone ki chidiya matlab kya hota hai toh aapke prashna ka jawab hai sone ki chidiya ka matlab hota hai teen mulya vastu ya bahut dhani hona arthat vaah vastu jiska koi mulya na hua tha jiske paas athah sampatti 58 hoon usko sone ki chidiya kaha jata hai dhanyavad

नमस्कार आपका बुक ले पर स्वागत है आपका प्रश्न है सोने की चिड़िया मतलब क्या होता है तो आपके

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  199
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!