जावै बांध के बारे में बताये?...


user

Sunil

Teacher

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए जो जवाई बांध है यह राजस्थान के पाली जिले में स्थित एक बांध है इसका निर्माण जो है वह जोधपुर रियासत में महाराजा उम्मेद सिंह ने करवाया था रियासत काल में किस बांध के निर्माण स्टेट के इंजीनियरिंग पार्क की देखरेख में किया गया था

dekhiye jo javai bandh hai yah rajasthan ke paali jile me sthit ek bandh hai iska nirmaan jo hai vaah jodhpur riyasat me maharaja ummed Singh ne karvaya tha riyasat kaal me kis bandh ke nirmaan state ke Engineering park ki dekhrekh me kiya gaya tha

देखिए जो जवाई बांध है यह राजस्थान के पाली जिले में स्थित एक बांध है इसका निर्माण जो है वह

Romanized Version
Likes  62  Dislikes    views  856
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!