mumps इन हिंदी मतलब क्या होता है?...


user

Sonu

Teacher

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड्स मॉम इन हिंदी मतलब होता है मुंह पका बीमारी होता है इसमें गला के साइड में गर्दन के साइड में लिप्त या नीचे ब्लॉक में थोड़ा सा फूल जाता है दर्द होता है स्पेलिंग हो जाता है डिलीट हो जाता है उसको हम लोग के नाम से जानते हैं

hello friends mom in hindi matlab hota hai mooh paka bimari hota hai isme gala ke side me gardan ke side me lipt ya niche block me thoda sa fool jata hai dard hota hai spelling ho jata hai delete ho jata hai usko hum log ke naam se jante hain

हेलो फ्रेंड्स मॉम इन हिंदी मतलब होता है मुंह पका बीमारी होता है इसमें गला के साइड में गर्द

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  214
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!