avatar मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्विट मीनिंग इन हिंदी में क्या होता है तो वह बताने का तो अवतार का मतलब होता है कि किसी का स्वरूप धारण करना जैसे कि हम बोलते हैं कि भगवान इस अवतार में आते मतलब उनकी जो तेल निकाला था लेकिन किसी के मानव शरीर लेकर इस दुनिया में आए थे

quit meaning in hindi me kya hota hai toh vaah batane ka toh avatar ka matlab hota hai ki kisi ka swaroop dharan karna jaise ki hum bolte hain ki bhagwan is avatar me aate matlab unki jo tel nikaala tha lekin kisi ke manav sharir lekar is duniya me aaye the

क्विट मीनिंग इन हिंदी में क्या होता है तो वह बताने का तो अवतार का मतलब होता है कि किसी का

Romanized Version
Likes  115  Dislikes    views  1405
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!