tumbled मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

टंबल्ड टेंपल का मतलब होता है ठोकर खाना और लड़का डालना ठोकर खा के लड़के लाना यह होता है कंबल का मतलब जब इंसान आगे जा रहा होता है अचानक ही वे ध्यान उसका पैर किसी चीज से ठोकर खा जाता है तो यह टंबल्ड कहलाता है

tumbled temple ka matlab hota hai thokar khana aur ladka dalna thokar kha ke ladke lana yah hota hai kambal ka matlab jab insaan aage ja raha hota hai achanak hi ve dhyan uska pair kisi cheez se thokar kha jata hai toh yah tumbled kehlata hai

टंबल्ड टेंपल का मतलब होता है ठोकर खाना और लड़का डालना ठोकर खा के लड़के लाना यह होता है कंब

Romanized Version
Likes  57  Dislikes    views  932
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!