pilot मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user

RAZIBUL ISLAM KHAN

Teacher- 10 Years experience in colleges as a assistant professor

0:44
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पायलट मीनिंग इन हिंदी क्या होता है लेकिन पायलट जो होता है इंग्लिश और कोई भी प्लान लेंज कॉप्टर जो चलाता है जो एरोप्लेन जो चलाता है तो उन लोगों को जो टाइप करता है तो उसको पायलट कहता है तो मेरे हिस्से पायलट जो होता है उसको एक जगह से दूसरी जगह पर ले ले जाता है तो उसको पायलट कहता है पायलट का मतलब पता है प्लेन चलाना

pilot meaning in hindi kya hota hai lekin pilot jo hota hai english aur koi bhi plan lenj kaptar jo chalata hai jo aeroplane jo chalata hai toh un logo ko jo type karta hai toh usko pilot kahata hai toh mere hisse pilot jo hota hai usko ek jagah se dusri jagah par le le jata hai toh usko pilot kahata hai pilot ka matlab pata hai plane chalana

पायलट मीनिंग इन हिंदी क्या होता है लेकिन पायलट जो होता है इंग्लिश और कोई भी प्लान लेंज कॉ

Romanized Version
Likes  68  Dislikes    views  1078
KooApp_icon
WhatsApp_icon
14 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!