rib मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न की मीनिंग इन हिंदी क्या होता है तो मैं आपको बताना चाहता हूं कि जब का मीनिंग होता है हंसी उड़ाना चिढ़ाना तंग करना पड़ा ना इसे मिलाकर बना सकते हैं जैसे कि हमें किसी भी गरीब व्यक्ति की हां की बिल्कुल भी नहीं उड़ाना चाहिए वरना हमारे साथ भी ऐसा ही होता है

namaskar aapka prashna ki meaning in hindi kya hota hai toh main aapko batana chahta hoon ki jab ka meaning hota hai hansi udana chidhana tang karna pada na ise milakar bana sakte hain jaise ki hamein kisi bhi garib vyakti ki haan ki bilkul bhi nahi udana chahiye varna hamare saath bhi aisa hi hota hai

नमस्कार आपका प्रश्न की मीनिंग इन हिंदी क्या होता है तो मैं आपको बताना चाहता हूं कि जब का म

Romanized Version
Likes  126  Dislikes    views  910
KooApp_icon
WhatsApp_icon
12 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!