isliye इन हिंदी मतलब क्या होता है?...


play
user

SAPNA RANA

Teacher of Biology( Msc. Zoology .3time Ctet . 1time Htet Qualify)

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने क्वेश्चन पूछा इसीलिए क्या हिंदी में क्या मीनिंग होता है इसीलिए तो सही नहीं होता हिंदी में कारण अगर हम किसी चीज का बता दें तो उसको इसीलिए बोलते हैं तो कारण के साथ जब कोई बात में प्रस्तुत करते हैं तो उस स्थान पर इसीलिए शब्द का प्रयोग किया जाता है

aapne question poocha isliye kya hindi mein kya meaning hota hai isliye toh sahi nahi hota hindi mein karan agar hum kisi cheez ka bata de toh usko isliye bolte hain toh karan ke saath jab koi baat mein prastut karte hain toh us sthan par isliye shabd ka prayog kiya jata hai

आपने क्वेश्चन पूछा इसीलिए क्या हिंदी में क्या मीनिंग होता है इसीलिए तो सही नहीं होता हिंदी

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  332
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!