tacit मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user
0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

डेट शीट बीएससी आईटी का हिंदी मतलब होता है ऑल विभाग से वह व्यक्ति जो कम से कम बोलना पसंद करता है या ना बराबर बोलता है उसे अलग से कम भाषा का ज्ञान हो उसे भी एल्बम आशिक क्या सकते हैं धन्यवाद

date sheet bsc it ka hindi matlab hota hai all vibhag se vaah vyakti jo kam se kam bolna pasand karta hai ya na barabar bolta hai use alag se kam bhasha ka gyaan ho use bhi album aashik kya sakte hain dhanyavad

डेट शीट बीएससी आईटी का हिंदी मतलब होता है ऑल विभाग से वह व्यक्ति जो कम से कम बोलना पसंद कर

Romanized Version
Likes  11  Dislikes    views  212
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!