selling मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सेलिंग एस ए डबल एल आई एन जी सेलिंग मीनिंग हिंदी क्या होता है सेलिंग का अभी अर्थ होता है सेल मतलब होता है बेचना किसी भी चीज को किसी ग्राहक को जिसे जरूरत है उसे बेचना है कोई सामान का तेल करना या नहीं करना कहलाता है

selling S a double el I N ji selling meaning hindi kya hota hai selling ka abhi arth hota hai cell matlab hota hai bechna kisi bhi cheez ko kisi grahak ko jise zarurat hai use bechna hai koi saamaan ka tel karna ya nahi karna kehlata hai

सेलिंग एस ए डबल एल आई एन जी सेलिंग मीनिंग हिंदी क्या होता है सेलिंग का अभी अर्थ होता है से

Romanized Version
Likes  130  Dislikes    views  2982
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!