handover मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


play
user

Beer Singh Rajput

Career Counsellor & Lecturer.

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हैंड टू हैंड ओवर का अर्थ होता है स्थान तरण यानी कोई एक चीज दूसरे को दे देना क्या कोई एक कर्मचारी अपने परिवार की दूसरी तहत अंग्रेजी में हैंड वर्क अन्ना हस्तांतरण सही शब्द तंत्र

hand to hand over ka arth hota hai sthan taran yani koi ek cheez dusre ko de dena kya koi ek karmchari apne parivar ki dusri tahat angrezi mein hand work anna hastantaran sahi shabd tantra

हैंड टू हैंड ओवर का अर्थ होता है स्थान तरण यानी कोई एक चीज दूसरे को दे देना क्या कोई एक कर

Romanized Version
Likes  33  Dislikes    views  245
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!