center vs centre मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:13

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप उसने सेंटर वीएस सेंटर मीन इन हिंदी क्या होता है देखिए सेंटर बीएसएनल का मतलब होता है केंद्र से केंद्र के बीच केंद्र से केंद्र के बीच में होता सेंटर सेंटर में

namaskar aap usne center vs center meen in hindi kya hota hai dekhiye center BSNL ka matlab hota hai kendra se kendra ke beech kendra se kendra ke beech mein hota center center mein

नमस्कार आप उसने सेंटर वीएस सेंटर मीन इन हिंदी क्या होता है देखिए सेंटर बीएसएनल का मतलब होत

Romanized Version
Likes  100  Dislikes    views  1401
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!