एक मिलेनियम में कितनी शताब्दी होती हैं?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप उसने एक उंगली नहीं कितनी शादी होती है तो देखी एक मिली ने एक मिली नेम का मतलब होता है 1000000 हाजी 1मिलियन = 10 लाभ होता है शताब्दी बाद के लिए शताब्दी में विश्व का नाम कहीं तो कम से कम 10 अधिकार है शताब्दी हो सकती है एक मिलेनियम में

namaskar aap usne ek ungli nahi kitni shadi hoti hai toh dekhi ek mili ne ek mili name ka matlab hota hai 1000000 haji million 10 labh hota hai shatabdi baad ke liye shatabdi mein vishwa ka naam kahin toh kam se kam 10 adhikaar hai shatabdi ho sakti hai ek millennium mein

नमस्कार आप उसने एक उंगली नहीं कितनी शादी होती है तो देखी एक मिली ने एक मिली नेम का मतलब हो

Romanized Version
Likes  75  Dislikes    views  1129
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!