जलवाष्प की मात्रा वायु में किस मौसम में सबसे अधिक होती है और क्यों?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जलवाष्प की मात्रा वाले में सबसे अधिक किस मौसम में होती है सबसे अधिक जवाब की मात्राएं मंडल में जो है बरसात के दिनों में होती है कि बरसात के दिनों में वशीकरण किधर तेज होती है यह स्वीकार जलवा सुस्ती है वह भी रहती है

jalwashp ki matra waale mein sabse adhik kis mausam mein hoti hai sabse adhik jawab ki matraen mandal mein jo hai barsat ke dino mein hoti hai ki barsat ke dino mein vashikaran kidhar tez hoti hai yah sweekar jalwa susti hai vaah bhi rehti hai

जलवाष्प की मात्रा वाले में सबसे अधिक किस मौसम में होती है सबसे अधिक जवाब की मात्राएं मंडल

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  1202
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!