भारत का पहला पुलिस संग्रहालय किस शहर में बनेगा ?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

केंद्र सरकार ने हाल ही में भारत का पहला पुलिस संग्रहालय दिल्ली में बनाने का फैसला किया है दिल्ली के चाणक्यपुरी इलाके में राष्ट्रीय पुलिस स्मारक परिसर में भूमिगत संग्रहालय का निर्माण किया जाएगा

kendra sarkar ne haal hi mein bharat ka pehla police sangrahaalay delhi mein BA naane ka faisla kiya hai delhi ke chanakyapuri ilaake mein rashtriya police smarak parisar mein bhumigat sangrahaalay ka nirmaan kiya jaega

केंद्र सरकार ने हाल ही में भारत का पहला पुलिस संग्रहालय दिल्ली में बनाने का फैसला किया है

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  137
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
bharat ka pahla police sangrahalaya ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!