फाइबर के फायदे क्या हैं बताये?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फाइबर हमारे पेट के लिए बहुत लाभदायक है यह पेट में कब्ज की समस्या से हमें राहत दिलाता है इसलिए हमें फाइबर युक्त भोजन की आवश्यकता पड़ती है यह हम लोग कब से बचाव के लिए फाइबर युक्त भोजन का इस्तेमाल करते हैं

fiber hamare pet ke liye bahut labhdayak hai yah pet me kabz ki samasya se hamein rahat dilata hai isliye hamein fiber yukt bhojan ki avashyakta padti hai yah hum log kab se bachav ke liye fiber yukt bhojan ka istemal karte hain

फाइबर हमारे पेट के लिए बहुत लाभदायक है यह पेट में कब्ज की समस्या से हमें राहत दिलाता है इस

Romanized Version
Likes  53  Dislikes    views  2034
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!