बड़ी हरड़ के फायदे क्या हैं बताये?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका फैसला है बड़ी हरड़ के फायदे क्या है बताइए उत्तर बड़ी हरड़ के बहुत से फायदे होते हैं जैसे उल्टी में बड़ी हरड़ फायदा करती है और बवासीर में फायदा करती है और पाचन शक्ति में बड़ी हरड़ फायदा करती है दस्त में भी हरड़ का इस्तेमाल फायदेमंद होता है धन्यवाद

aapka faisla hai badi harad ke fayde kya hai bataiye uttar badi harad ke bahut se fayde hote hain jaise ulti me badi harad fayda karti hai aur bawasir me fayda karti hai aur pachan shakti me badi harad fayda karti hai dast me bhi harad ka istemal faydemand hota hai dhanyavad

आपका फैसला है बड़ी हरड़ के फायदे क्या है बताइए उत्तर बड़ी हरड़ के बहुत से फायदे होते हैं ज

Romanized Version
Likes  27  Dislikes    views  540
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!