विटामिन ए कैप्सूल खाने के फायदे क्या हैं बताये?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जय विटामिन ए कैप्सूल का भोसड़ा बेनिफिट्स है जैसा कि आपका अगर आंख में कुछ प्रॉब्लम होता है उसको भी रिड्यूस हो जाता है और अपनी अगर होता है उसको रिड्यूस हो जाता है फिर उसके बाद हेमंत सिस्टम इंप्रूवमेंट करते हैं तो वैसे बहुत सारा और समय

jai vitamin a capsule ka bhosda benefits hai jaisa ki aapka agar aankh mein kuch problem hota hai usko bhi reduce ho jata hai aur apni agar hota hai usko reduce ho jata hai phir uske baad hemant system improvement karte hain toh waise bahut saara aur samay

जय विटामिन ए कैप्सूल का भोसड़ा बेनिफिट्स है जैसा कि आपका अगर आंख में कुछ प्रॉब्लम होता है

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  969
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!