लस्सी के फायदे क्या हैं बताये?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विस्तारक बरसने लस्सी के फायदे हैं क्या है बताइए तो देख एलओसी के वैसे तो बहुत सारे फायदे हैं ठंडी होती है और यह आपके लिए बेस्ट होती है दूसरी बात यह भी मिलती है रस्सी से कुछ माता नहीं जो आपकी स्किन के लिए भी काफी फायदेमंद मानी जाती है

vistarak barsane lassi ke fayde hain kya hai bataiye toh dekh loc ke waise toh bahut saare fayde hain thandi hoti hai aur yah aapke liye best hoti hai dusri baat yah bhi milti hai rassi se kuch mata nahi jo aapki skin ke liye bhi kafi faydemand maani jaati hai

विस्तारक बरसने लस्सी के फायदे हैं क्या है बताइए तो देख एलओसी के वैसे तो बहुत सारे फायदे है

Romanized Version
Likes  81  Dislikes    views  953
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!