पागल कुत्ते के लक्षण क्या हैं और उसका इलाज कैसे करें?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मीका प्रोफेशनल पागल कुत्ते की आलोचना हो तो बताना चाहता हूं पागल पति की पहचान होती है वह एक तरफ सिर झुका कर चलता है और पागल कुत्ते किसी के भी पीछे पड़ जाते हैं और 18 के थे आरोपों से बच के रहना चाहिए ग्रेविस के कीटाणु सकते हैं

mika professional Pagal kutte ki aalochana ho toh batana chahta hoon Pagal pati ki pehchaan hoti hai vaah ek taraf sir jhuka kar chalta hai aur Pagal kutte kisi ke bhi peeche pad jaate hain aur 18 ke the aaropon se bach ke rehna chahiye grevis ke kitanu sakte hain

मीका प्रोफेशनल पागल कुत्ते की आलोचना हो तो बताना चाहता हूं पागल पति की पहचान होती है वह एक

Romanized Version
Likes  130  Dislikes    views  1731
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!