अंदरूनी बुखार के लक्षण क्या हैं और उसका इलाज कैसे करें?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अंदरूनी बुखार के लक्षण है अंदरूनी बुखार और आदमी हमेशा थका थका महसूस करता है उसे काम करने में रुचि नहीं होती है तथा भीतर से अनइजनेस फील करता है इसके इलाज के लिए डॉक्टर से संपर्क करना जरूरी

andaruni bukhar ke lakshan hai andaruni bukhar aur aadmi hamesha thaka thaka mahsus karta hai use kaam karne mein ruchi nahi hoti hai tatha bheetar se anaijanes feel karta hai iske ilaj ke liye doctor se sampark karna zaroori

अंदरूनी बुखार के लक्षण है अंदरूनी बुखार और आदमी हमेशा थका थका महसूस करता है उसे काम करने म

Romanized Version
Likes  86  Dislikes    views  2050
KooApp_icon
WhatsApp_icon
9 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
अंदरूनी बुखार के लक्षण ; andruni bukhar ke lakshan ; अंदरूनी बुखार की दवा ; andruni bukhar ; अंदरूनी बुखार ; andruni bukhar ka ilaj ; अंदरूनी बुखार का इलाज ; androni bukhar ; androni bukhar ka ilaj ; androni bukhar ki alamat ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!