मस्तिष्क में रक्त के थक्के के लक्षण क्या हैं और उसका इलाज कैसे करें?...


user

Manish Manchanda

Lecturer Chemistry Poet & Writer

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

रतनगढ़ के अंदर प्रोटीन का मस्तिष्क रिपोर्टिंग आ जाती है ब्लड के ब्लड के अंदर यह तब होता है नॉर्मल ही जब हम आज दिमागी चोट लगती है फिर को एक्सीडेंट वगैरा होता है इसका इलाज इसका इलाज कराने के लिए विमान को दिल्ली के अंदर होता है

ratangarh ke andar protein ka mastishk reporting aa jaati hai blood ke blood ke andar yah tab hota hai normal hi jab hum aaj dimagi chot lagti hai phir ko accident vagera hota hai iska ilaj iska ilaj karane ke liye Vimaan ko delhi ke andar hota hai

रतनगढ़ के अंदर प्रोटीन का मस्तिष्क रिपोर्टिंग आ जाती है ब्लड के ब्लड के अंदर यह तब होता है

Romanized Version
Likes  25  Dislikes    views  619
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!