एचआईवी/एड्स के लक्षण क्या हैं और उसका इलाज कैसे करें?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:31
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एचआईवी एड्स के लक्षण कैसे करें इसके लक्षण है बुखार आना गले में खराश और थकान होना और रात को सोते पसीना आना और तेज बुखार आना यह के लक्षण है और शरीर का वजन कम होना इसके लक्षण है और इसके अलावा किसी सरकारी अस्पताल में जाकर करा सकते हैं

HIV aids ke lakshan kaise kare iske lakshan hai bukhar aana gale me kharash aur thakan hona aur raat ko sote paseena aana aur tez bukhar aana yah ke lakshan hai aur sharir ka wajan kam hona iske lakshan hai aur iske alava kisi sarkari aspatal me jaakar kara sakte hain

एचआईवी एड्स के लक्षण कैसे करें इसके लक्षण है बुखार आना गले में खराश और थकान होना और रात को

Romanized Version
Likes  28  Dislikes    views  902
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!