सोयाबीन के फायदे क्या हैं बताये?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:23
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सोयाबीन के क्या फायदे हैं बताइए तो बताना सोयाबीन में प्रोटीन की मात्रा में चमक आती है और हमारे शरीर में आवश्यक पोषक तत्वों की कमी होती है वह दूर जाती हो सोयाबीन को आप चाबुक दिखा सकते हैं बड़ी बनाकर या फिर कोई मार्केट में उपलब्ध होते हैं

soyabean ke kya fayde hain bataiye toh batana soyabean me protein ki matra me chamak aati hai aur hamare sharir me aavashyak poshak tatvon ki kami hoti hai vaah dur jaati ho soyabean ko aap chabuk dikha sakte hain badi banakar ya phir koi market me uplabdh hote hain

सोयाबीन के क्या फायदे हैं बताइए तो बताना सोयाबीन में प्रोटीन की मात्रा में चमक आती है और ह

Romanized Version
Likes  126  Dislikes    views  1307
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!