पालक के जूस के फायदे क्या हैं बताये?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पालक के जूस के फायदे बताइए पालक के जूस के फायदे हैं पालक में ऑरेंज ज्यादा होता है तो यह निमिया को रोक को दूर करता है और हमारे मस्तिष्क की याददाश्त को बरकरार रखता है हमारी पाचन क्रिया को सही रखता है वह हमारे रक्तचाप को कंट्रोल करता है

paalak ke juice ke fayde bataiye paalak ke juice ke fayde hain paalak me orange zyada hota hai toh yah nimiya ko rok ko dur karta hai aur hamare mastishk ki yadadasht ko barkaraar rakhta hai hamari pachan kriya ko sahi rakhta hai vaah hamare raktchap ko control karta hai

पालक के जूस के फायदे बताइए पालक के जूस के फायदे हैं पालक में ऑरेंज ज्यादा होता है तो यह नि

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  781
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!