चीकू के फायदे क्या हैं बताये?...


user

Anuj Rao

Teacher

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल चीकू के फायदे क्या है बताइए तो देखिए मैं बताना चाहूंगा कि फायदे हैं दिमाग को शांत रखने में बहुत मन करता है और तनाव को कम करने में भी मदद करता है और जैसे एंटीवायरस और पायल और टिप्पणी सेटिंग और एंटीबैक्टीरियल गुण पाए जाते हैं धन्यवाद

aapka sawaal Chiku ke fayde kya hai bataiye toh dekhiye main batana chahunga ki fayde hain dimag ko shaant rakhne me bahut man karta hai aur tanaav ko kam karne me bhi madad karta hai aur jaise antivirus aur payal aur tippani setting aur entibaiktiriyal gun paye jaate hain dhanyavad

आपका सवाल चीकू के फायदे क्या है बताइए तो देखिए मैं बताना चाहूंगा कि फायदे हैं दिमाग को शां

Romanized Version
Likes  38  Dislikes    views  390
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!