मखाने के फायदे क्या हैं बताये?...


user
0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि मैं खाने के फायदा क्या है बताया तो आपके प्रश्न का उत्तर है कि दिल से जुड़ी बीमारियों को दूर रखता है के लिए मखाने में कुछ अनहेल्दी कोलेस्ट्रोल बहुत कम होता है स्ट्रेस दूर करने में मददगार होता है मांसपेशियों की मजबूती के लिए काफी मददगार होता है वह खाना

aapka prashna hai ki main khane ke fayda kya hai bataya toh aapke prashna ka uttar hai ki dil se judi bimariyon ko dur rakhta hai ke liye makhane mein kuch unhealthy cholestrol bahut kam hota hai stress dur karne mein madadgaar hota hai mansapeshiyon ki majbuti ke liye kaafi madadgaar hota hai vaah khana

आपका प्रश्न है कि मैं खाने के फायदा क्या है बताया तो आपके प्रश्न का उत्तर है कि दिल से जुड

Romanized Version
Likes  36  Dislikes    views  774
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!