लौकी के फायदे क्या हैं बताये?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका पैसा है लौकी के फायदे क्या है बताइए तो लिखी है पेट के लिए बहुत ही शानदार होती है बहुत ही फायदेमंद होती है इसका ही हल्का-फुल्का महसूस होता है काफी देर बाद लौकी खाने से कब्ज नहीं होते हैं गैस नहीं बनती हैं लौकी की सब्जी काहे बेस्ट होती है स्वीकृति

namaskar aapka paisa hai lauki ke fayde kya hai bataye toh likhi hai pet ke liye bahut hi shandar hoti hai bahut hi faydemand hoti hai iska hi halka fulka mehsus hota hai kaafi der baad lauki khane se kabz nahi hote hain gas nahi banti hain lauki ki sabzi kaahe best hoti hai swikriti

नमस्कार आपका पैसा है लौकी के फायदे क्या है बताइए तो लिखी है पेट के लिए बहुत ही शानदार होती

Romanized Version
Likes  99  Dislikes    views  1321
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!