गूगल किस काम में आता है?...


user

Prem

Teacher

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा कि गूगल किस काम में आता है लेकिन गूगल का काम है आपके लिए वेबसाइट पर खोज करना जिसे आप कोई वेबसाइट डालकर खोज करते हैं या आपका कोई फॉर्म भरना है या कुछ ऑनलाइन चीजें देखनी है तो आप गूगल पर जाकर देख सकते हैं धन्यवाद

aapne poocha ki google kis kaam mein aata hai lekin google ka kaam hai aapke liye website par khoj karna jise aap koi website dalkar khoj karte hain ya aapka koi form bharna hai ya kuch online cheezen dekhni hai toh aap google par jaakar dekh sakte hain dhanyavad

आपने पूछा कि गूगल किस काम में आता है लेकिन गूगल का काम है आपके लिए वेबसाइट पर खोज करना जिस

Romanized Version
Likes  36  Dislikes    views  728
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!