मेथेनॉल से एथनाल और एथिनल से मेथेनॉल का परिवर्तन कैसे करते हैं?...


user
0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है बीकानेर से ही थाने नारियल से बीकानेर का परिवर्तन कैसे कैसे करते हैं तो देखिए इस सवाल का जवाब है मीठा ने उसे उठाने लॉरिअल से मिटाने के लिए ऑक्सीडेशन करना पड़ता है उसी दिन करने से मतलब एक कौन वर्जन हो जाता है थैंक यू

aapka sawaal hai bikaner se hi thane nariyal se bikaner ka parivartan kaise kaise karte hain toh dekhiye is sawaal ka jawab hai meetha ne use uthane larial se mitane ke liye oxidation karna padta hai usi din karne se matlab ek kaun version ho jata hai thank you

आपका सवाल है बीकानेर से ही थाने नारियल से बीकानेर का परिवर्तन कैसे कैसे करते हैं तो देखिए

Romanized Version
Likes  32  Dislikes    views  1013
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!