गिफिन वस्तुएं क्या होती हैं?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है गिफिन वस्तुएं क्या होती तो मैं आपको बताना चाहूंगा कि किन वस्तुओं वह वस्तु होती है जिस पर मांग का नियम लागू नहीं होता है इन वस्तुओं में कीमत बढ़ने के साथ वस्तुओं की मांग बढ़ जाती है और कीमत घटने के साथ इनकी भी मांग घट जाती है

aapka prashna hai giffin vastuyen kya hoti toh main aapko batana chahunga ki kin vastuon vaah vastu hoti hai jis par maang ka niyam laagu nahi hota hai in vastuon me kimat badhne ke saath vastuon ki maang badh jaati hai aur kimat ghatane ke saath inki bhi maang ghat jaati hai

आपका प्रश्न है गिफिन वस्तुएं क्या होती तो मैं आपको बताना चाहूंगा कि किन वस्तुओं वह वस्तु ह

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  364
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!