अगर आप ₹1 कहीं पर भी इन्वेस्ट करते हैं पहले उसका?...


user
0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कहीं पर भी अगर हम अपना पैसा इन्वेस्ट करते हैं तो पहले उस वस्तु की छानबीन करते हैं कि यह वस्तु इतने रुपए के बराबर है या नहीं अगर है तो सुबह स्तूपम खरीद लेते हैं अगर नहीं है तो हम मना कर देते हैं

kahin par bhi agar hum apna paisa invest karte hain toh pehle us vastu ki chanbin karte hain ki yah vastu itne rupaye ke barabar hai ya nahi agar hai toh subah stupam kharid lete hain agar nahi hai toh hum mana kar dete hain

कहीं पर भी अगर हम अपना पैसा इन्वेस्ट करते हैं तो पहले उस वस्तु की छानबीन करते हैं कि यह वस

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  98
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!