सफेद दाग की बीमारी कितने दिन में बदन पर फैलती है?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सफेद दाग की बीमारी कितने दिन में बदन पटेल की आपने पूछा है तो मैं बताना चाहूंगा कि सफेद दाग जैसे कि सीख ली भी बोलते हैं तो यह बीमारी कुछ ही दिनों में आपके बदन तो पूरी तरह से फैल जाएगी अगर आपने इसकी कोई इलाज या फिर इसके लिए कोई उपाय नहीं किया तो

safed daag ki bimari kitne din mein badan patel ki aapne poocha hai toh main bataana chahunga ki safed daag jaise ki seekh li bhi bolte hain toh yah bimari kuch hi dino mein aapke badan toh puri tarah se fail jayegi agar aapne iski koi ilaj ya phir iske liye koi upay nahi kiya toh

सफेद दाग की बीमारी कितने दिन में बदन पटेल की आपने पूछा है तो मैं बताना चाहूंगा कि सफेद दाग

Romanized Version
Likes  30  Dislikes    views  673
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!