खेसारी लाल पहले क्या करते थे?...


user
0:23
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

खेसारी लाल पहले क्या करते थे अपने आप प्रश्न पूछा है तो मैं बता दूं कि खेसारी लाल जो कि अभी भोजपुरी जगत में एक बहुत बड़ा नाम है और उससे पहले की बात करें तो खेसारी लाल बहुत गरीब थे और वे अपने गांव में भैंस चराते थे और तथा स्टेशन पर बेचा करते थे सामान खाने पीने का

khesari laal pehle kya karte the apne aap prashna poocha hai toh main bata doon ki khesari laal jo ki abhi bhojpuri jagat mein ek bahut bada naam hai aur usse pehle ki baat kare toh khesari laal bahut garib the aur ve apne gaon mein bhains charate the aur tatha station par becha karte the saamaan khane peene ka

खेसारी लाल पहले क्या करते थे अपने आप प्रश्न पूछा है तो मैं बता दूं कि खेसारी लाल जो कि अभी

Romanized Version
Likes  37  Dislikes    views  685
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!