ओपेक में कितना देश शामिल है?...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया प्रश्न है और पेट में कितना देश शामिल है तो इसका उत्तर मैं आपको बता दो दोस्तों 10 देश हैं जी हां और पेट में 10 देश है और इंडोनेशिया लीबिया संयुक्त अरब इराक अल्जीरिया नाइजीरिया वाडो्र अंगोला एवं और मटेरियल गिनी है

aapka poocha gaya prashna hai aur pet mein kitna desh shaamil hai toh iska uttar main aapko bata do doston 10 desh hain ji haan aur pet mein 10 desh hai aur indonesia Libya sanyukt arab iraq Algeria nigeria vadora angola evam aur material gini hai

आपका पूछा गया प्रश्न है और पेट में कितना देश शामिल है तो इसका उत्तर मैं आपको बता दो दोस्तो

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  638
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!