सर्दी इन इंग्लिश क्या होता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपने सर्दी इन इंग्लिश में आते हैं तो देख इसका जवाब है सर्दी को इंग्लिश में कहा जाता है विंटर आज सर्दी में इंग्लिश में विंटर कहा जाता है जिसकी स्लिम टी ए डब्ल्यू आई एन टी ई आर विंटर यानी सर्दी

namaskar aapne sardi in english mein aate hain toh dekh iska jawab hai sardi ko english mein kaha jata hai winter aaj sardi mein english mein winter kaha jata hai jiski slim T a w I en T ee rss winter yani sardi

नमस्कार आपने सर्दी इन इंग्लिश में आते हैं तो देख इसका जवाब है सर्दी को इंग्लिश में कहा जात

Romanized Version
Likes  83  Dislikes    views  1124
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!