Surrogacy मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


play
user

Prabhat Verma

primary teacher government of bihar

0:27

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सरोगेसी का हिंदी में अर्थ होता है आप इस तरह समझे कि मैं किराए की कोख मतलब रखने का बच्चा नहीं हो रहा है तो भारत पर जो अपना एक दूसरे व्यक्ति जो औरत होती है उनके को फोन का बच्चा बुलाया जाता है या रखा जाता है किसी को सिर कैसे खा जाता है

surrogacy ka hindi mein arth hota hai aap is tarah samjhe ki main kiraye ki kokh matlab rakhne ka baccha nahi ho raha hai toh bharat par jo apna ek dusre vyakti jo aurat hoti hai unke ko phone ka baccha bulaya jata hai ya rakha jata hai kisi ko sir kaise kha jata hai

सरोगेसी का हिंदी में अर्थ होता है आप इस तरह समझे कि मैं किराए की कोख मतलब रखने का बच्चा नह

Romanized Version
Likes  39  Dislikes    views  1012
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!