नसबंदी इन इंग्लिश क्या होता है?...


user
0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा कि नसबंदी को अंग्रेजी में क्या कहा जाता है तो नसबंदी का जो अंग्रेजी धर्म है वह महिलाओं एवं पुरुषों के लिए अलग-अलग होता है पुरुषों में यह सेवक टॉमी कहलाता है जबकि महिलाओं में यह ट्यूबेक्टमी कहलाता है

aapne poocha ki nasbandi ko angrezi me kya kaha jata hai toh nasbandi ka jo angrezi dharm hai vaah mahilaon evam purushon ke liye alag alag hota hai purushon me yah sevak tommy kehlata hai jabki mahilaon me yah tyubektami kehlata hai

आपने पूछा कि नसबंदी को अंग्रेजी में क्या कहा जाता है तो नसबंदी का जो अंग्रेजी धर्म है वह म

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  358
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!