Better मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न एम बेटर मीनिंग इन हिंदी क्या होता है बी डबल ई आर एस का हिंदी मीनिंग होता है अन्य से बेहतर आया अच्छे ढंग से या फिर सुधार करना इसका सेंटेंस में आते हैं तो लिख सकते हैं इन ऑर्डर टो फील बेटर पीके बेटर थॉट

aapka prashna M better meaning in hindi kya hota hai be double E R S ka hindi meaning hota hai anya se behtar aaya acche dhang se ya phir sudhaar karna iska sentence me aate hain toh likh sakte hain in order toe feel better pk better thought

आपका प्रश्न एम बेटर मीनिंग इन हिंदी क्या होता है बी डबल ई आर एस का हिंदी मीनिंग होता है अन

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  268
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!