शतरंज के खिलाड़ी के बारे में बताये?...


user
0:23
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है शतरंज के खिलाड़ी के बारे में बताएं तो दोस्तों शतरंज के खिलाड़ी मुंशी प्रेमचंद की हिंदी कहानी है इसकी रचना उन्होंने अक्टूबर 1928 में की थी और यह माधुरी पत्रिका में छपी थी 1977 में सत्यजीत राय ने इसी नाम से इस कहानी पर आधारित एक हिंदी फिल्म बनाई

aapka sawaal hai shatranj ke khiladi ke bare me bataye toh doston shatranj ke khiladi munshi Premchand ki hindi kahani hai iski rachna unhone october 1928 me ki thi aur yah madhuri patrika me chhapi thi 1977 me satyajeet rai ne isi naam se is kahani par aadharit ek hindi film banai

आपका सवाल है शतरंज के खिलाड़ी के बारे में बताएं तो दोस्तों शतरंज के खिलाड़ी मुंशी प्रेमचंद

Romanized Version
Likes  53  Dislikes    views  961
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!