मनुष्य के शरीर में कुल कितनी मांसपेशियां होती हैं?...


play
user

SAPNA RANA

Teacher of Biology( Msc. Zoology .3time Ctet . 1time Htet Qualify)

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विकी हमारे शरीर के अंदर मांसपेशियों की कोई कमी नहीं हमारे हमारे बॉडी के अंदर बहुत है इसको हम आप भी रखते हैं और उसको गिन नहीं सकते बस यह है कि हम इस अनुमान लगा सकते कि हमारे बॉडी का जो 70% भाग में शामिल करके बताएं और इनके अंदर बहुत सारे लिगामेंट अंदर के पार्ट

vicky hamare sharir ke andar mansapeshiyon ki koi kami nahi hamare hamare body ke andar bahut hai isko hum aap bhi rakhte hain aur usko gin nahi sakte bus yah hai ki hum is anumaan laga sakte ki hamare body ka jo 70 bhag mein shaamil karke bataye aur inke andar bahut saare ligament andar ke part

विकी हमारे शरीर के अंदर मांसपेशियों की कोई कमी नहीं हमारे हमारे बॉडी के अंदर बहुत है इसको

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  556
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!