विराट कोहली किस खेल से संबंधित है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो दोस्त गुड इवनिंग मैं राहुल कुमार चौधरी तो आपका सवाल विराट कोहली किस खेल से संबंधित है जो विराट कोहली क्रिकेट से संबंधित है और क्रिकेट से संबंध रखते हैं और भारत के कप्तान हैं और सबसे बढ़िया खेलने वाला युवा बल्लेबाज है

hello dost good evening main rahul kumar choudhary toh aapka sawaal virat kohli kis khel se sambandhit hai jo virat kohli cricket se sambandhit hai aur cricket se sambandh rakhte hain aur bharat ke captain hain aur sabse badhiya khelne vala yuva ballebaaz hai

हेलो दोस्त गुड इवनिंग मैं राहुल कुमार चौधरी तो आपका सवाल विराट कोहली किस खेल से संबंधित है

Romanized Version
Likes  8  Dislikes    views  95
KooApp_icon
WhatsApp_icon
13 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
virat kohli kis khel se sambandh rakhta hai ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!