पुर्तगाली ने गोवा पर अधिकार कब किया था?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कुछ पूछा है पुर्तगालियों ने गोवा पर कब अधिकार किया था तो इसका सही तरह की पुर्तगालियों ने गोवा पर अधिकार किया था तब भारत गणराज्य एक्जिस्टेंस में अस्तित्व में नहीं था और सन 1928 से गोवा की स्वतंत्रता की मांग की जा रही है धन्यवाद

kuch poocha hai portugalio ne goa par kab adhikaar kiya tha toh iska sahi tarah ki portugalio ne goa par adhikaar kiya tha tab bharat ganrajya ekjistens mein astitva mein nahi tha aur san 1928 se goa ki swatantrata ki maang ki ja rahi hai dhanyavad

कुछ पूछा है पुर्तगालियों ने गोवा पर कब अधिकार किया था तो इसका सही तरह की पुर्तगालियों ने ग

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  729
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!