विश्व की सबसे बड़ी उम्र विश्व की सबसे बड़ी?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप अपने विशेष सबसे बड़ी उम्र विश्व सबसे बड़ी कहां पर है इस बारे में क्या पूछना चाहती है उसे वापस भेजिए टाइपिंग में थोड़ी मिस्टेक हुई है शायद मैं दोबारा से पूछेंगे चित्र चित्र की सिम जवाब देंगे

namaskar aap apne vishesh sabse badi umar vishwa sabse badi kaha par hai is bare mein kya poochna chahti hai use wapas bhejiye typing mein thodi mistake hui hai shayad main dobara se puchenge chitra chitra ki sim jawab denge

नमस्कार आप अपने विशेष सबसे बड़ी उम्र विश्व सबसे बड़ी कहां पर है इस बारे में क्या पूछना चाह

Romanized Version
Likes  96  Dislikes    views  1284
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!