CRPF की स्थापना कब हुई थी ?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सीआरपी का जो फुल फॉर्म होता है वह है सीरी एक्टिव प्रोटीन एंबेसी के लिए जो ब्लड है ब्लॉक को टेस्टिंग करता है कि फिर फिकेशन है या नहीं है तो उसके लिए यह अपी टेस्टिंग होता है

CRP ka jo full form hota hai vaah hai siri active protein embassy ke liye jo blood hai block ko testing karta hai ki phir fikeshan hai ya nahi hai toh uske liye yah api testing hota hai

सीआरपी का जो फुल फॉर्म होता है वह है सीरी एक्टिव प्रोटीन एंबेसी के लिए जो ब्लड है ब्लॉक को

Romanized Version
Likes  19  Dislikes    views  1159
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
crpf ka gathan kab hua ; crpf ki sthapna kab hui ; crpf ki sthapna ; crpf की स्थापना कब हुई ; crpf ka sthapna kab hua tha ; crpf ki sthapna kab hui thi ; crpf ka gathan ; crpf ka gathan kab hua tha ; crpf का गठन कब हुआ ; सीआरपीएफ की स्थापना कब हुई ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!