अभी भारत में टैक्स कितना प्रतिशत लागू है?...


user

priya tiwari

Volunteer

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भारत में टैक्स प्रति व्यक्ति आय के रूप में लगाया गया है जैसे अगर किसी व्यक्ति की सालाना आय 200000 है तो उसमें कोई टैक्स नहीं लगेगा अगर 2.5 लाख रुपीस है तो उसमें 5% टैक्स लगेगा और 5 से ₹1000000 5 से ₹10 है तो उसमें 20% टैक्स लगेगा 1000000 और उससे अधिक में 30% टैक्स लगेगा

bharat mein tax prati vyakti aay ke roop mein lagaya gaya hai jaise agar kisi vyakti ki salana aay 200000 hai toh usme koi tax nahi lagega agar 2 5 lakh rupees hai toh usme 5 tax lagega aur 5 se Rs 5 se Rs hai toh usme 20 tax lagega 1000000 aur usse adhik mein 30 tax lagega

भारत में टैक्स प्रति व्यक्ति आय के रूप में लगाया गया है जैसे अगर किसी व्यक्ति की सालाना आय

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  220
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!