यदि एक मुसलमान अपने हिंदू मित्र का अभिवादन दोनों हाथों को जोड़कर रहता तो वैसा किस समूह के प्रभाव के अंतर्गत आता है?...


user

Ghanshyamvan

मंदिर सेवा

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

उसमें आपके दिल में भाईचारा है उसमें धर्म हिंदू मुस्लिम धर्म में एकता है उसे मन में कोई कपट नहीं है इसलिए हाथ जोड़ता है हिसाब ना प्रेम का प्रतीक है यही एक हिंदुस्तानी को भारत का अभिमान है

usmein aapke dil mein bhaichara hai usme dharm hindu muslim dharm mein ekta hai use man mein koi kapat nahi hai isliye hath Jodta hai hisab na prem ka prateek hai yahi ek hindustani ko bharat ka abhimaan hai

उसमें आपके दिल में भाईचारा है उसमें धर्म हिंदू मुस्लिम धर्म में एकता है उसे मन में कोई कपट

Romanized Version
Likes  77  Dislikes    views  2077
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!