सतपुरा ज़िला का DM का नाम क्या है?...


play
user
0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया पुराना सतपुर पुरा जिला का डीएम का नाम क्या है तो बता दे दोस्तों सतपुरा जिला के नए डीएम जिन्होंने मंगलवार को शपथ ग्रहण किया है यह पद पर स्थापित हुए हैं उनका नाम है डॉक्टर सारिका मोहन ने मंगलवार को पद ग्रहण किया है

aapka poocha gaya purana satpur pura jila ka dm ka naam kya hai toh bata de doston satpura jila ke naye dm jinhone mangalwaar ko shapath grahan kiya hai yah pad par sthapit hue hain unka naam hai doctor sarika mohan ne mangalwaar ko pad grahan kiya hai

आपका पूछा गया पुराना सतपुर पुरा जिला का डीएम का नाम क्या है तो बता दे दोस्तों सतपुरा जिला

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  1229
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!